Hartelijk dank voor u bezoek.

Heel vaak zijn medische klachten zoals pijn, vermoeidheid, concentratie klachten of buikpijn niet 1,2,3 op te lossen.

Je gaat naar de huisarts, maar hij/zij heeft maar 10 minuten de tijd, om jouw probleem aan te horen. Op zich is dat niet erg, als het een simpel probleem betreft zoals een ontstoken teen of een verstuikte enkel. 

Meestal is het niet zo simpel, dan sta je dus binnen 15 minuten weer buiten op straat en bent niets wijzer geworden.

Dat geeft een onbevredigend gevoel, want je hebt geen duidelijke uitleg gekregen of er is meteen een medicijn voorgeschreven. 

Als dan ook nog blijkt, dat het medicijn niet werkt en de klachten alleen maar toenemen,dan moet je weer terug naar de huisarts.

Zo gaat het helaas steeds vaker- van het kastje naar de muur, met een kluitje in het riet ....

Door de bomen het bos niet meer zien, is ook iets wat ik steeds vaker hoor- de ene arts zegt dit, de waarnemer zegt dat en wie heeft nou eigenlijk gelijk?

Wat kan ik dan voor je doen ?

In de eerste plaats kun je mij bellen, mailen of Appen- ik beantwoord je vragen altijd. Het kost niets en ik doe het graag.

Je mag elke vraag stellen ( op medisch gebied dan wel te verstaan).

In de tweede plaats kun je een afspraak plannen bij mij - ook dan kost je het nog niets. Ik ga samen met jou kijken wat ik voor je kan betekenen.

Als blijkt, dat er bloedonderzoek of onderzoek van de ontlasting nodig is, stel ik een behandelprogramma op en een inschatting van de kosten.

Ook dan ben je nog steeds geen geld kwijt. Ik vertel ook wat mijn advies kost en hoe ik je ga behandelen zodra de oorzaak van de klachten duidelijk zijn.

Dan gaan we samen een traject bedenken. 

Als je door de bomen het bos niet meer ziet, je geen of weinig vertrouwen hebt in de huisarts en geen heil ziet in nog meer ziekenhuis bezoeken, stuur mij dan een berichtje.

Wie weet, kan ik wat voor je betekenen.

Eddie de Jong

Sandra Jansma